18 éves az Értesíts.hu

Felhasználók száma: 4.929Beállított emlékeztetők száma: 43.011Kiküldött emlékeztetők száma: 1.109.283A weblap üzemeltetője, a Trexid Bt. (1046 Budapest, Külső Szilágyi út 20.) a lap üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget.

1. A regisztráció során megadott személyes adatok

A regisztrálás során olyan adatokat ad meg számunkra, amelyek az Avtv. 2. § 1. pontjában foglalt meghatározás szerint személyes adatoknak minősülnek. Az adatok megadása önkéntes, azok vonatkozásában az adatkezelő a Trexid Bt. (1046 Budapest, Külső Szilágyi út 20.), amely az adatok kezelése során adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Az adatok kezelésének célja, hogy az Ön által beállított különböző eseményekről e-mailben emlékeztetőt juttassunk el, illetve, hogy fejleszthessük szolgáltatásunkat.

A regisztráció során felvett adatokat kizárólag a megjelölt célból, az emlékeztetők eljuttatása és szolgáltatásunk fejlesztése végett tároljuk és használjuk fel, azokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. A Felhasználási feltételek szerint meghatározott esetekben jogunk van az azonosító (s ezzel az Ön által megadott személyes adatok) törlésére ill. az azonosító inaktívvá állítására. Ezen adatkezelésekhez jelen Adatvédelmi nyilatkozat tudomásulvételével hozzájárul.

A regisztráció során az Avtv. 2. § 2. pontja szerint különleges adatok (a faji eredetre, a nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más meggyőződésre, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre, valamint a büntetett előéletre vonatkozó személyes adatok) megadását nem kérjük.

A regisztráció során megadott adatokat a rendszer segítségével bármikor helyesbítheti és törölheti is. Az adatkezeléssel kapcsolatos bármely kérdését az info@ertesits.hu címen várjuk; a beérkező kérdésekre munkatársunk a lehető leghamarabb megadja a választ.

2. Aktivitásra vonatkozó adatok

A szolgáltatásunk használatával kapcsolatos adatokat a Felhasználási feltételek 3. pontja szerint rendszerünk rögzíti. Ezen adatokhoz kizárólag egyedi azonosító és jelszó segítéségével a felhasználó, valamint az oldalt üzemeltető Trexid Bt. fér hozzá. Az adatkezelés célja a Felhasználási feltételek által meghatározott szolgáltatások biztosítása (emlékeztetők megfelelő időben történő eljuttatása, stb.); az adatokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. Jelen Adatvédelmi nyilatkozat tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulását is jelenti. Az aktivitásra vonatkozó adatok törlését az 1. pont szerint végezheti el: az aktivitásra vonatkozó adatok a regisztráció során megadott személyes adatai törlésével együtt törlődnek.

3. Forgalmi adatok

A weboldal használata során egyes adatok (böngészőjének típusa, az Ön által használt számítógép IP-címe, stb.) naplófájlban rögzülnek. A naplófájlban található adatok - amennyiben azok meghatározott természetes személlyel összefüggésbe hozhatók - személyes adatnak minősülnek. A forgalmi adatok kezelésének célja a weblap ill. szolgáltatásunk fejlesztése. A naplófájlhoz ill. az abból statisztikai célból készült adatokhoz csak Ön és az oldal üzemeltetője fér hozzá; azokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. Jelen Adatvédelmi nyilatkozat tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulását is jelenti.

4. Bejelentés

A fenti adatok kezelését cégünk bejelentette a Magyar Köztársaság adatvédelmi biztosa által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba. Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 443-0001.


design: www.romeodesign.huprogramozás: www.craftcore.hu
Felhasználás feltételei Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat


eXTReMe Tracker