18 éves az Értesíts.hu

Felhasználók száma: 4.929Beállított emlékeztetők száma: 43.011Kiküldött emlékeztetők száma: 1.109.283Bizonyára sokszor megesett Önnel, hogy egy-egy fontos ünnepről, eseményről, rendezvényről vagy találkozóról megfeledkezett. Születésnapi ajándékot szeretett volna vásárolni egy kedves ismerősének, vagy egyik rokonának, és csak néhány nappal később jutott az eszébe. Vagy csak egyszerűen kiment a fejéből a március 8-ai nőnap, és nagyon kellemetlenül érezte magát. A házassági évfordulóról nem is beszélve. Mostantól ezeknek vége, szolgáltatásunk segítségével az Ön által beállított napokon ingyenes emlékeztetőt küldünk e-mailben.

A regisztrációt követően e-mail címével es az Ön által választott jelszó segítségével be tud jelentkezni az adminisztrációs felületre. Itt megadhatja, hogy milyen eseményről szeretne emlékeztetőt kapni, illetve be tudja állítani az esemény pontos dátumát. Kiválaszthatja, hogy hány nappal korábban kéri az e-mailt, és megadhatja azt is, hogy ez pusztán egy egyszeri esemény, vagy pedig rendszeres időközönként (hetente, havonta, évente) ismétlődik.

A korábban beállított emlékeztetőket külön menüpontban tudja szerkeszteni, vagy pedig amennyiben már aktualitását vesztette, akkor ezeket egyetlen kattintással törölheti.
design: www.romeodesign.huprogramozás: www.craftcore.hu
Felhasználás feltételei Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat


eXTReMe Tracker