Felhasználók száma: 4.929Beállított emlékeztetők száma: 43.000Kiküldött emlékeztetők száma: 1.104.167Mire tudom használni ezt a szolgáltatást?
Az Ön által beállított napokon ingyenes emlékeztetőt tud kapni e-mailben bármilyen eseményről. Használhatja különböző ünnepekre, hogy ne felejtse el barátjai, családtagjai, rokonai, ismerősei születésnapjait, névnapjait. Beállíthat bármilyen egyéb fontos időpontot, határidőt is üzleti, vagy magánéletével kapcsolatban, amiről nem szeretne megfeledkezni.

Hogyan regisztrálhatok?
A regisztráció menüpontnál található adatok megadásával és a Felhasználás feltételei-nek elfogadásával válik rendszerünk felhasználójává. A regisztráció során kérjük, hogy valós adatokat adjon meg, egyértelműen hamis adatok megadása esetén a regisztrációt minden előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetjük.

A regisztráció teljesen ingyenes?
Igen, szolgáltatásunk teljesen ingyenes. Sem regisztráláskor, sem később nem tervezzük, hogy az alapszolgáltatásért bármilyen díjat is fizetnie kelljen. Elképzelhető, hogy a jövőben különböző premium szolgáltatások kerülnek bevezetésre csekély díj ellenében, viszont maga az alapszolgáltatás, hogy bármilyen beállított időpontról e-mailben emlékeztetőt küldünk, az mindig is teljesen ingyenes fog maradni.

Regisztráltam, de nem kaptam meg a visszaigazoláshoz szükséges e-mailt. Mi lehet ennek az oka és mit tudok tenni?
Amennyiben valamilyen ingyenes e-mail címet adott meg a regisztráció során, akkor elképzelhető, hogy a visszaigazoláshoz szükséges levelet csak néhány órás késéssel fogja megkapni. A regisztrációt követő pillanatban a szerverünkről ez a levél minden esetben kiküldésre kerül, viszont a különböző ingyenes szolgáltatók (pl.: freemail.hu, mailbox.hu, stb.) gépeinek túlterheltsége miatt a levelek célbajuttatására sokszor csak órákkal később kerül sor. Amennyiben több óra után se kapja meg ezt a levelet, akkor kérjük, hogy e-mail címével és jelszavával próbáljon meg bejelentkezni, és ezt követően a levelet újra el tudja kérni.
A másik lehetséges ok, hogy Ön rosszul adta meg az e-mail címét, pl. elgépelte azt. Ebben az esetben kérjük, hogy regisztráljon újra a helyes e-mail címmel, a rosszul megadott regisztrációja 7 nap után automatikusan törlődni fog a rendszerünkből.

Egy számítógépről többen is regisztrálhatnak?
Igen. A regisztráció e-mail cím alapján történik, tehát különböző e-mail címmel több felhasználó is regisztrálhat abban az esetben is, ha ugyanazt a számítógépet használják.

Külföldről is regisztrálhatok?
Igen. Szolgáltatásunk igénybevétele nincsen földrajzi helyhez kötve.

Nem tudok belépni! Mi lehet a gond?
Ellenőrizze, hogy valóban helyes e-mail címmel és jelszóval próbálta-e meg a belépést. Amennyiben szerepel benne `z` illetve `y` karakter, akkor a magyar/angol billentyűzetkiosztás miatt nem cserélte-e ezeket fel? Ezenkívül a belépéshez a böngészőben engedélyezni kell a cookie-k fogadását. Ha ez engedélyezve van, és így sem tud belépni, akkor frissítse újra az oldalt shift + reload (frissítés) billentyűkombinációval, majd próbáljon újra belépni! Ha ezek után sem sikerül, akkor keressen meg minket az info@ertesits.hu címen!

Elfelejtettem a jelszót. Mit tegyek?
Használja a jelszó-emlékeztető oldalunkat! Itt e-mail címe megadásával (amivel a regisztrálás történt) kérheti, hogy egy ideiglenes jelszót generáljunk Önnek, amivel be tud jelentkezni az adminisztrációs felületre. Biztonsági okokból semmilyen más módon nem tudjuk adatait kiadni.

A jelszó-emlékeztető oldalon miért generálnak ideiglenes jelszót, miért nem tudják elküldeni a jelenlegi jelszavamat?
A regisztráció során megadott jelszót biztonsági okokból az Ön érdekében kódolva tároljuk. Ezeket visszafejteni nem lehet, így mi magunk se ismerjük felhasználóink jelszavát. Egy ideiglenes jelszót tudunk Önnek generálni, amit kizárólag a regisztráció során megadott e-mail címre tudunk eljuttatni. Ezzel az ideiglenes jelszóval be tud jelentkezni az adminisztrációs felületre, és ezután az adatmódosításnál bármire megváltoztathatja jelszavát. Az ideiglenes jelszó generálását követően Ön erről e-mailben értesítést kap, és az eredeti jelszavával ugyanúgy be tud jelentkezni egészen addig, amíg azt nem módosítja.

Hány emlékeztetőt állíthatok be magamnak?
Rendszerünkbe korlátlan számú emlékeztető felvitelére van lehetőség. Minden felhasználónk annyi eseményt, időpontot, határidőt rögzíthet, amennyire valóban szüksége van a mindennapjai során.

Ha beállítottam egy emlékeztetőt, akkor arról mikor fogom megkapni az e-mailt?
Hajnalban, tehát ha korán reggel bekapcsolja a számítógépét és letölti a leveleit, akkor az emlékeztető e-mail már ott lesz. Szerverünkönk minden nap egyszer, éjfél és hajnal 1.00 között fut le egy program, ami összeválogatja és kiküldi a felhasználóinknak az aznap esedékes emlékeztetőket.

A beállított emlékeztetők listájánál miért változott egyes emlékeztetők fejléce narancssárgára?
Mert ehhez az eseményhez már az összes emlékeztetőt kiküldtük. Ezzel jelöljük, hogy erről az eseményről több emlékeztetőt nem fog kapni, ezért ezt nyugodtan törölheti.

Megváltozott az e-mail címem. Hol javíthatom ki?
Az e-mail cím megváltoztatására szintén biztonsági okokból nincsen lehetőség. Amennyiben Önnek megváltozott az e-mail címe, akkor újból regisztrálnia kell magát rendszerünkbe. A beállított emlékeztetőit az adatmódosítás menüpontnál az ott leírtak szerint át tudja mozgatni az új e-mail címmel történt regisztrációjához, hogy ezeket ne kelljen újból felvinnie, majd a régi regisztrációját ugyanitt törölheti.

Hogyan tudom a regisztrációmat törölni?
Amennyiben úgy dönt, hogy regisztrációját végérvényesen megszünteti, akkor ezt az adatmódosításnál tudja megtenni. Itt e-mail címe megadása és a szándékának megerősítését követően rendszerünk törli az adatbázisból. Legyen nagyon figyelmes, mivel regisztrációjának törlésével minden eddigi beállítása törlődik, ezek visszaállítására utólag sincsen lehetőség, kizárólag új felhasználóként tud rendszerünkbe újra regisztrálni.

Van garancia arra, hogy az adataim nem kerülnek illetéktelen kezekbe?
Személyes adatait előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé. Itt találja a részletes Adatvédelmi nyilatkozatot.

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak?
Írjon nekünk az info@ertesits.hu e-mail címre! Kérjük azonban, hogy mielőtt írna, tanulmányozza át figyelmesen oldalunkat, hiszen próbáltunk figyelni rá, hogy minden lényeges információ megtalálható legyen. Ha ennek ellenére valóban nem talált kielégítő választ kérdésére, akkor örömmel fogadjuk levelét.


design: www.romeodesign.huprogramozás: www.craftcore.hu
Felhasználás feltételei Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat


eXTReMe Tracker