18 éves az Értesíts.hu

Felhasználók száma: 4.929Beállított emlékeztetők száma: 43.011Kiküldött emlékeztetők száma: 1.109.283A felhasználási feltételeket minden egyes felhasználó a regisztrálással egyidőben elfogadja, magára vonatkozólag kötelező érvényűnek tekinti. Ezen pontok bármelyikének megszegése a regisztráció előzetes figyelmeztetés nélküli azonnali törlését vonhatja maga után.

1. Regisztráció

Az Értesíts.hu weboldalt bárki szabadon használhatja. A szolgáltatás igénybevételéhez a regisztrációs oldalon található adatok megadása szükséges. Az Értesíts.hu üzemeltetői vállalják, hogy a birtokukba jutott személyes adatokat harmadik fél számára, az Ön előzetes beleegyezése, illetve a törvényben meghatározott eseteken kívül nem adják ki. Egy személy egy e-mail címmel csak egyszer regisztrálhat, ugyanazzal az e-mail címmel történő többszöri regisztrácót a rendszer nem tesz lehetővé. Több azonosító létrehozása különböző e-mail címekkel megengedett. Többszöri regisztráció esetén az időszakos nyereményjátékokon mindig csak az első e-mail címmel történő regisztráció vesz részt, a többi nem. A szolgáltatás igénybevétele teljesen ingyenes, az Értesíts.hu üzemeltetői semmilyen anyagi hozzájárulást nem kérnek és nem is fogadnak el.

2. Valós adatok

A regisztrációhoz valós adatok megadása szükséges. A felhasználó által beállított emlékeztetők a megadott e-mail címre kerülnek eljuttatásra, ezért azok létezését egy e-mailben külön meg kell erősíteni. Ezt a rendszer közvetlenül regisztrálás után postázza, a megerősítés módja a levélben leírtak szerint történik. Ennek egyik célja az e-mail címmel való visszaélések megakadályozása is. Amennyiben egyértelműen hamis, nem valóságos adatok kerülnek megadásra, az a regisztráció előzetes figyelmeztetés nélküli azonnali törlését vonhatja maga után.

3. Adminisztrácós oldal

Az Értesíts.hu felhasználóinak saját adminisztrációs felület áll rendelkezésükre. Ehhez minden felhasználó e-mail címe és jelszava együttes beírásával tud hozzáférni. Itt állíthatók be a különböző emlékeztetők, a korábbiak módosíthatók vagy törölhetők. Itt van lehetőség a személyes adatok módosítására, illetve az azonosító végleges törlésére. A jelszót a rendszer kódolva tárolja, így azt egyedül a felhasználó ismeri. A jelszó titkosságának megőrzése a felhasználó felelőssége. Az illetéktelen személy birtokába kerülő jelszóért és az esetlegesen ebből fakadó károkért az Értesíts.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

4. Spam

Az Értesíts.hu szolgáltatásával kapcsolatban a kéretlen levelek (spam) használata nem megengedett. Az oldalajánlón keresztül kizárólag ismerősök értesíthetők, ellenkező esetben ez a regisztráció előzetes figyelmeztetés nélküli azonnali törlését vonhatja maga után.

5. Hirdetések megjelentetése

Az Értesíts.hu üzemeltetője az ingyenes szolgáltatás fenntartása érdekében reklámbannereket jelenít meg a rendszer oldalain. Bizonyos esetekben kizárólag hirdetés tartalmú e-mailt juttathat el egyes felhasználók e-mail címére, de ez nem történhet havi 3 alkalomnál többször. Amennyiben a felhasználó nem szeretne a továbbiakban ilyen levelet kapni, akkor azt a levélben leírtak szerint le tudja mondani, a szolgáltatást ebben az esetben ugyanúgy a továbbiakban is igénybe tudja venni.

6. Adatok kezelése

Az adatok kezelése az Adatvédelmi nyilatkozatban közzétett módon történik, azt az Értesíts.hu üzemeltetői magukra vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintik. Személyes adatai előzetes engedélye illetve a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személy számára nem hozzáférhetők. A jelen Felhasználási feltételek elfogadása az Adatvédelmi nyilatkozat tudomásul vételét is jelenti.

7. A szolgáltatással való visszaélés

Az Értesíts.hu weblapján található szolgáltatásokat az üzemeltetővel történő előzetes egyeztetés nélkül senki, semmilyen formában nem árulhatja és semmilyen termékkel, szolgáltatással vagy más üzleti relevanciájú tevékenységgel árukapcsolásba nem vonhatja. Ellenkező esetben ez a regisztráció előzetes figyelmeztetés nélküli azonnali törlését vonhatja maga után, súlyosabb esetben a szükséges jogi lépésekre is sor kerülhet.

8. Felhasználás feltételeinek módosítása

Az Értesíts.hu fenntartja magának a jogot, hogy a "Felhasználás feltételeit" bármikor módosíthatja. A módosításokat a weboldalon keresztül vagy e-mail útján köteles a felhasználók tudtára hozni.


design: www.romeodesign.huprogramozás: www.craftcore.hu
Felhasználás feltételei Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat


eXTReMe Tracker